500,00 Kč
Doporučená prodejní cena včetně 21% DPH.
Vybrat položku
K dispozici u odborných prodejců STIHL.

Pilový řetěz 3/8" Rapid Hexa (RH): vysoký řezný výkon a rychlé ostření

S řetězem STIHL Rapid Hexa 3/8" dosáhnete extrémně vysokého řezného výkonu díky inovativnímu  tvaru zubů do V a úzkému záběru. Nový inovovaný řetěz od společnosti STIHL je vhodnou volbou nejen pro profesionální pracovníky v lesnictví a zemědělství, kterým umožní ještě rychlejší řezání dřeva. Jednou z výhod použití řetězu Hexa je navýšení řezného výkonu o 10 %.

Pilový řetěz STIHL Rapid Hexa je založen na patentovaném a exkluzivním systému STIHL HEXA. To znamená, že zuby řetězu Hexa a pilník Hexa jsou tvarově vzájemně sladěny, abyste mohli pilový řetěz ostřit rychle, snadno a přesně. Nejenže budete řezat rychleji, ale pilový řetěz zůstane mnohem déle ostrý. Systém HEXA zajišťuje přesné pilování zubů a zabraňuje poškození vodících článků při pilování. I příležitostní uživatelé díky tomuto systému dosáhnou při ostření téměř ideálního úhlu ostření. Pilový řetěz STIHL 3/8" Rapid Hexa tak dosahuje výrazně delší životnosti.

Vysokou kvalitou řezu zajišťuje pilový řetěz Rapid Hexa vždy čisté a přesné řezy motorovou pilou. Díky tomu můžete se svou řetězovou pilou efektivně kácet stromy a přesně řezat i silnější dřevo. Díky nízkému chvění můžete řetězovou pilu přesně umístit a bezpečně ji vést dřevem.

Pozn.: K ostření řetězu Hexa lze použít pouze pilník Hexa.

Rapid HEXA

Technické údaje

Rozteč řetězu9,32mm/3/8"
Tloušťka vodícího článku1,6mm/.063"
Délka lišty37cm/15",40cm/16",45cm/18",50cm/20",63cm/25",75cm/30" 1)
Počet hnacích článků60 Tg,66 Tg,72 Tg,84 Tg,98 Tg

Servis a tipy